Main Page Sitemap

Gokken betalen met telefoon nfc


gokken betalen met telefoon nfc

Aanvankelijk nog onder de vleugels van het bekende gamepersonage Rayman, maar later stonden ze op hun eigen benen met vele spinoffs.
De Volkskrant schrijft dat dit doorging totdat een van de studenten een rechtszaak begon, omdat de privacyregels overtreden zouden zijn.
Ook zouden er geen gegevens van willekeurige studenten opgevraagd worden, maar zou dit gebeuren op basis van een risicoprofiel.
Translink, het bedrijf achter de ov-chipkaart, gaf reisgegevens door aan DUO.
De dienst vraagt om deze gegevens om studenten op te sporen die frauderen met een uitwonende beurs.Translink zegt dat het inderdaad aan 'vijf à tien verzoeken per week' gehoor gaf en gegevens deelde met DUO.De nieuwe game is op vele vlakken beter, maar bevat nog steeds enkele schoonheidsfoutjes.Daardoor zou het bedrijf verplicht zijn om de gegevens op verzoek af te staan.DUO wil tegen het vonnis in beroep gaan.De Rabbids kruizen de paden met Super Mario in een nieuwe Nintendo Switch game.
Over het totale aantal opvragingen kon DUO niets zeggen tegen de krant.
De reizigersorganisatie Maatschappij voor Beter OV zegt tegen de krant dat 'de privacy van ov-gebruikers op straat ligt' en heeft aan de Autoriteit Persoonsgegevens gevraagd een onderzoek te beginnen.
Ze waren een beetje in de vergetelheid geraakt.
Nu keren ze terug en hoe?Voorlopig maakt DUO geen gebruik van het middel om reisgegevens op te vragen totdat de Centrale Raad van Beroep zich over het beroep heeft gebogen.Ook Translink is van mening dat er een juridische basis aanwezig is, omdat DUO de rol van toezichthouder heeft.Een woordvoerder van de organisatie zegt: "De privacy van de ov-gebruiker is bij Translink, en dus bij alle vervoersbedrijven in Nederland, niet in goede handen." Daarnaast vraagt hij zich af of gegevens van meer mensen met derden zijn gedeeld zonder dat daar online casino best welcome bonus excellent 77 een officier van.De rechter gaf de student gelijk en legde hem geen boete.


Sitemap