Main Page Sitemap

Gokkasten online gratis spelen hotshot


gokkasten online gratis spelen hotshot

Deze kast bestaat uit een.
Super joker Op de Super joker kun je wanneer je vier of meer punten op 1 of meer van de 10 spaarmeters hebt het Bet5-spel, bij voldoende punten het Bet10-spel of het Bet20-spel.
Bonus reels Het bijzondere aan het basisspel van de Bonus reels is dat er met een inzet van slechts 1 credit op 5 winlijnen wordt gespeeld.
Wanneer je 3 blauwe, rode of een combinatie van blauwe en rode zevens hebt.
Vier of meer gewonnen punten kun je toevoegen aan je creditmeter met de collect toets of verplaatsen.De naam zegt het al, de rollen van het spel zitten bovenin en het zijn er maar liefst vier stuks.Deze hot shot fruitmachine zie je niet meer in de horeca maar nog wel in de gokhallen.Je speelt dan verder in de gamble functie.Op deze ladder kunnen diverse symbolen gespaard worden die uiteindelijk goed zijn voor een prijs.In het vervolgspel kan worden gespeeld met 4 gratis fruitmachine random name picker of 16 credits.Red devil, red devil is een kast met 3 rollen in het basisspel, en 3 of 4 rollen in het topspel.Dit gebeurt eenvoudig door op de 'save' button te klikken.» Speel Lucky chip en win!Universe Bij de Universe worden in het basisspel gunstige posities van de rollen automatisch vastgehouden, zodat de kans op het winnen van een prijs tijdens de volgende draai een.» Speel Deep.
Deze is erg basis en werkt precies zoals de gamble werkte in de oude gokkasten.
» Speel Meteorite en win!
Meteorite De Meteorite heeft een double hold feature, wat inhoudt dat de rollen twee keer achter elkaar worden vastgehouden om een winnende combinatie te bereiken.
Bij twee punten of meer kan het totaal worden toegevoegd aan de creditmeter door de Collect knop te gebruiken.» Speel Random.Er zijn 5 rollen en bijna het hele spel is kris-kras.» Speel Time.» Speel Hot shot en win!
Sitemap